Intresset var stort när GT4 Scandinavia fick möjlighet att, tillsammans med Porsche Carrera Cup Scandinavia, öppna racingsäsongen 2019 under en informationsträff på Porsche Center Stockholm under torsdagskvällen.
Totalt var ett 130-tal personer på plats för att ta del av de båda mästerskapens planer. 

I vimlet av förare märktes bland annat Fredrik Blomstedt och Sebastian Arenram, som redan innan jul offentliggjorde sin medverkan med Blomstedt Arenram Racing i nya GT4 Scandinavia. 
Patrik Skoog, Håkan Ricknäs, Gustav Bard, Mats Ek Tidstrand, Fredrik Ros och Andreas Simonsen är exempel på andra GT-profiler som närvarade.

Leif Lindström, promotor för GT4 Scandinavia, höll i taktpinnen från scenen där han som avslutning på kvällen presenterade mästerskapet och dess upplägg under premiärsäsongen. 
– Det blev en lyckad kväll för båda mästerskapen och det var glädjande att redan i januari månad se en så stor uppställning av teamägare och förare, som alla tycks jobba åt ett och samma håll med en stor känsla och tro på svensk racing, säger Lindström och tillägger:
– Porsche Carrera Cup Scandinavia och GT4 Scandinavia är två mästerskap som passar bra ihop, och det är min övertygelse att de kommer att ge varandra synergier på olika sätt. Samarbetet är mycket värdefullt.

Sebastian Arenram och Fredrik Blomstedt.
Foto: Micke Fransson
Leif Lindström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *