Eken Motorsports AMG Mercedes GT4 kommer till Mantorp Park i helgen, men denna gång är Mats Ek Tidstrand inte en av förarna. I stället är det Alexander Graff och Fredrik Danner som delar på bilen.

Alexander Graff har haft stora framgångar i V8 Thundercars och vann serien 2016. I år var siktet inställt på Europa men på grund av pandemin har han inte kört alls. Mantorp-tävlingen blir således hans årsdebut. I samma situation befinner sig Fredrik Danner. Fjolårets AM-mästare i GT4 Scandinavia återvänder nu till det team han tävlade för i 2019, när han alternerade mellan Audi R8 och Porsche Cayman på vägen mot att bli bäste poängplockare i AM-klassen.

Men Mercedes är ett nytt kapitel för båda och därför passade man på att testa på Mantorp Park under tisdagen. På plats fanns också Erik Behrens och Daniel Roos med Alfab´s McLaren samt Matteo ”Babalus” Santoponte och Christian Hobohm i Lights2Flag´s Porsche Cayman.

GT4 Scandinavia kör testpass och kval under fredagen medan båda loppen avgörs på lördag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *