Förra säsongen var Gustav Bard, tillsammans med sin teamkamrat Marcus Annervi, tredje bäste poängplockare i GT4 Scandinavia, efter Erik Behrens/Daniel Roos och Oliver Söderström/Robert Serwanski. I år gick det ännu bättre och duon var den som knep titeln i den förkortade serien som omfattade fyra deltävlingar.

Nu planerar Gustav för en ny GT4-satsning men vem som ska köra tillsammans med honom är ännu inte bestämt. Marcus Annervi kommer att lägga fokus på nya Porsche Sprint Challenge och har knappast tid och resurser att köra båda serierna.

GT4 Scandinavia fortsätter att vara en officiell SRO-serie med teknisk support och Balance of Performance från den världsomfattande organisationen. Intresset internationellt är fortsatt stort, inte minst från tillverkare av sportbilar som klassar in sina bilar i denna kategori.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *