Gustav Bard fortsätter i GT4 för Team Gelleråsen

2020-11-30
Robert Björkman

Förra säsongen var Gustav Bard, tillsammans med sin teamkamrat Marcus Annervi, tredje bäste poängplockare i GT4 Scandinavia, efter Erik Behrens/Daniel Roos och Oliver Söderström/Robert Serwanski. I år gick det ännu bättre och duon var den som knep titeln i den förkortade serien som omfattade fyra deltävlingar.

Nu planerar Gustav för en ny GT4-satsning men vem som ska köra tillsammans med honom är ännu inte bestämt. Marcus Annervi kommer att lägga fokus på nya Porsche Sprint Challenge och har knappast tid och resurser att köra båda serierna.

  • GT4 och formatet med två förare passar mig mycket bra, säger Gustav Bard. Även om klassen hade det svårt under året så tror jag att den har möjligheter att växa. Flera team och förare står i startgroparna och vill vara med.

GT4 Scandinavia fortsätter att vara en officiell SRO-serie med teknisk support och Balance of Performance från den världsomfattande organisationen. Intresset internationellt är fortsatt stort, inte minst från tillverkare av sportbilar som klassar in sina bilar i denna kategori.


Våra partners

© GT4 Scandinavia 2021
En website av Bloms IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram