Mats Ek Tidstrand och Eken Motorsport satsar vidare på serien GT4 Scandinavia under 2021. Med deras Mercedes AMG GT4 siktar teamet på att klättra i resultatlistorna under året.

Det som är unikt med GT4 Scandinavia är att det är så många olika bilmärken representerade. Med Mercedes AMG och Eken Motorsport så bekräftas redan det tredje märket som väljer att satsa på serien.
– Även om inte all detaljer är helt klara så ser det ut som att det blir sex eller sju olika prestige-märken som tävlar om mästerskapet under 2021, finns nästan ingen annan klass som kan erbjuda det förutom GT4. Säger Robert Björkman promotor för klassen.

Säsongen drar igång på Fällfors Arena i Juni och intresset för klassen är stort. – Just mängden körtid som vi erbjuder är unik, tillsammans med de premium-märken som ställer upp i serien så har GT4 Scandinavia ett paket som är svårslaget. Vill man vara säker på sin plats så är det bra att anmäla sitt intresse i tid. Fortsätter Robert.

Eken Motorsport ger sig in i sin tredje säsong i GT4 Scandinavia och den rutinen och erfarenheten kommer vara väldigt värdefull när serien drar upp till norrland och midnattssolen i Juni för att ta på hjälmen och handskarna för att påbörja säsongen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *