Det är inte många som vet att vi har en högkvalitativ tillverkare av slutna tankningssystem här i Sverige. För dig som sysslar med motorsport och har höga krav på mängd, säkerhet och miljö är detta den perfekta produkten för att tanka ditt fordon.

I ett samarbetsavtal med GT4 Scandinavia har Autofuel den perfekta plattformen för att nå den Skandinaviska marknaden. I takt med att kraven för bränslehantering ökar så kommer behovet också öka för den här typen av produkt och detta är den lättaste, mest kompakta och prisvärda rigg man kan köpa.

Autofuel kommer finnas med på våra tävlingar och därmed kommer du kunna se och testa produkten på plats.

I samband med detta samarbete har vi också erbjudande på Autofuel Pro. Erbjudandet aktiverar du genom att lämna en intresseanmälan på följande sida intresse anmälan. En representant från Autofuel kommer därefter att kontakta dig.

I takt med att miljö och hälsa blir viktigare för alla inom fordonsindustrin är ett slutet tankningssystem överlägset. Inom kort är det inte omöjligt att vi får se ett krav på att använda slutna tankningssystem i depån för att undvika spill och därmed öka säkerheten. GT4 Scandinavias fokus på längre race-distanser innebär att vi i framtiden eventuellt får se depåstopp med tankning och då kommer Autofuel Pro vara en självklar del av detta.

Med ett yttermått på 400x480x200mm är detta marknadens lättaste och mest kompakta bränslerigg. Trots det rymmer Autofuel en Explosions-certifierad bränslepump som klarar av att flytta 30 liter/min. För enklare hantering har riggen inget integrerat bränslekärl utan fungerar med valfri dunk eller fat.


Autofuel Pro är utvecklad och tillverkad i Sverige och använder bara utvalda komponenter som uppfyller de säkerhetskrav som krävs för att nå CE-certifiering.


Då bränslets volym ändras med ändrad temperatur mäter Autofuel istället vikten av bränslet för att ge fullkomlig kontroll på tankningsmängd och förbrukning.


För mer information: http://www.autofuel.se/

http://www.autofuel.se/