Ricknäs och Ward klara för säsongen

2021-04-07
Robert Björkman

Håkan Ricknäs och Calle Ward är klara för säsongen 2021 i GT4 Scandinavia! De utmanar i AM/AM klassen och ser fram emot kommande säsong. Calle Ward med stora meriter inom Rally, växlar nu över till banracing. Det ska bli väldigt spännande och se hur Calle står sig i konkurrensen. Håkan som nu är inne på sitt tredje år i serien kommer vara med och utmana i absoluta toppen. Tillsammans med Calle Ward bildar dessa en skarp duo. Porschen de använder är teamet välbekant med sedan tidigare år.

Första deltävling går i Skellefteå, Drivecenter Arena 17-19:e Juni. Vi ser fram emot att se slaget om AM/AM titeln!

Ring Knutstorp, 2019-05-03, GT4 Scandinavia, Foto: Micke Fransson/teambild.se

Våra partners

© GT4 Scandinavia 2021
En website av Bloms IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram