GT4 Scandinavia har nu stark medvind inför premiären om två veckor. CTEK, en global marknadsledare inom batterihanteringslösningar, går nu in som huvudpartner till serien.

GT4 Scandinavia arbetar aktivt med partnerskap och samarbeten och att hitta en lösning som passar båda parter.
”Just i detta fall tror jag vi lyckades extra bra att hitta en win-win och det ska bli jättekul att arbeta med CTEK och deras produkter under året. Vi ser fram emot att leverera stort från vår sida”, säger Robert Björkman, promotor GT4 Scandinavia.   

CTEK CS FREE fick nyligen det åtråvärda priset ”Årets produkt” från Auto Express. Auto Express är Englands största biltidning och tillsammans med sina systertidningar Auto Bild i Tyskland och Auto Plus i Frankrike en av de största globala nyhetssajterna gällande bilar.

CTEK CS FREE är världens första helt portabla batteriladdare med underhållsladdning och Adaptive Boost. Den får snabbt och säkert igång ditt urladdade batteri, utan att behöva ansluta till ett elnät. Med andra ord är den en 12 V powerbank för ditt fordon som fungerar med både bly- och litiumbatterier (12 V LiFePO4). Den håller även dina portabla teknikenheter fulladdade, såsom telefoner, bärbara datorer och kameror. Ladda den, ta den med dig och använd den var som helst!

”Våra kunder förväntar sig bara det bästa av våra produkter, oavsett om de använder dem hemma, på verkstaden, som en viktig del i det dagliga arbetet eller till och med på racingbanorna. I samarbetet med GT4 Scandinavia kommer vi visa att CS Free är en utmärkt produkt för racingbanor och garage”, säger Florent Pellissier, marknadschef på CTEK. 

Premiären av GT4 Scandinavia är den 19 juni och kan ses live på STCC+

https://www.ctek.com/se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *