Joakim Walde och Victor Bouveng bildar ett av årets kanske starkaste team i GT4 Scandinavia. Tillsammans med förra årets mästare i STCC, Lestrup Racing team så är det inga tveksamheter att det är fullt fart framåt.

Walde har kört både internationellt och i GT4 Scandinavia senaste säsongerna med många goda resultat. Victor Bouveng som har tävlat internationellt med vinst i ADAC Zurich 24 Hours of Nürburgring och tvåa i International GT Open i GT3 Pro som främsta meriter. Han är inte heller obekant med just BMW där han kört för det legendariska BMW teamet Schnitzer.

Uppbackade av Lestrup Racing team så kommer duon att utmana om PRO/AM titeln i en redan stenhård grupp av PRO/AM-ekipage. Startlistan finns nu publicerad på www.gt4series.se för Skellefteå.  

Första utrullningen sker redan på torsdag eftermiddag nästa vecka uppe i Fällfors där serien har ett extra testpass.        

Karlskoga, 2019-08-18, GT4 Scandinavia, race 2, Foto: Micke Fransson/teambild.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *