Augustisolen värmde skönt över Gelleråsen när det var dags för helgens andra, och sista, GT4-race. AM-förarna inledde loppet där Holmlund och Behrens bjöd på en bra kamp och i slutet kom Tony Rickardsson ikapp dem.

Lestrup racing hade kontakt med Ekens mercedes vilket ledde till att Eken snurrade, men kom snart in i loppet igen.

Efter depåstoppet ledde Alfab före Toyota Gazoo Racing men mot slutet var det en stenhård fight om förstaplatsen där Toyotan knappade in varv för varv men kunde inte ta sig förbi McLaren. Även Magnus Gustavsen försökte utmana men efter en miss under ett av de sista varven tappade han för mycket för att komma ikapp och förbi.

En som verkligen imponerade idag var Otto Gullberg som körde upp sig flera placeringar och slutade fyra.

Efter fina dagar på Gelleråsen Arena ser vi nu fram emot seriens andra halva som drar igång på Anderstorp 4-5/9. Hoppas vi ses där!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *