Carl har kört fem säsonger i STCC, han har även kört i WTCC, ETCC, Rolex 24h Daytona. Han har flera starter i Le Mans 24h, SPA 24h och Formel 3000. Detta är bara ett axplock av vad Carl Rosenblad har hunnit med under sin karriär. Carl Rosenblad är en av Sveriges mest meriterade förare inom GT-racing.

Efter 10 år som ”civil” så gör nu Rosenblad comeback för en tävling med J-Tech i GT4 Scandinavia där han ersätter Poker Wallenberg.

  • Jag åker inte till Anderstorp bara för att träffa gamla vänner. Om jag tävlar, så tävlar jag för att vinna. Jag ser verkligen fram emot att få sätta mig bakom ratten på Audi R8 LMS GT4 tillsammans med Magnus, säger ”Calle”.

Det ska bli väldigt intressant vad Calle kan komma med för erfarenheter till Magnus och J-Tech-teamet. J-Tech utmanade rejält på Gelleråsen men nådde inte riktigt hela vägen fram till vinst. En liten knuff i rätt riktning och Audi-teamet kommer vara riktigt farliga på Anderstorp.  

GT4 Scandinavia har utvecklats i år till ett av de hårdaste och mest jämna mästerskapen i Skandinavien. Intresset fortsätter att öka för serien efter grymt spännande race i både Skellefteå och Gelleråsen. Nu ser vi fram emot Anderstorp i helgen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *