GT4 Scandinavia och SRO fördjupar samarbetet till 2022 och säkrar samtidigt framtiden för serien flera år framöver.

Mästerskapet har vuxit under säsongen och intresset för 2022 är, redan innan finalen på Mantorp Park den 2-3 oktober, stort med flera team som har sagt att de kommer köra nästa år. Nu läggs de sista pusselbitarna inför 2022 med stöd från SRO som sköter GT4-varumärket globalt.

– Att SRO som är en stor global organisation nu säkrar upp framtiden för serien är viktigt och garanterar en kvalitetstämpel på mästerskapet. Vi kommer nu kunna göra längre satsningar ihop med våra partners och leverantörer samtidigt som vi säkrar upp deltagarnas investeringar. GT4 Scandianvia kommer vara en del av motorsport-landskapet både nu och för framtiden, säger promotorn Robert Björkman

Just nu pågår förhandlingar med olika arrangörer för 2022 och serien siktar på en kalender med fem deltävlingar. En preliminär kalender kommer presenteras inom snar framtid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *