Dansk supertalang söker styrning i GT4 Scandinavia!

2021-10-25
Robert Björkman


Vunnit GT4 Europe serien, vunnit Liqui Moly Bathurst 12-timmars, vunnit Europeiska mästerskapen i karting klassen KF2 plus många andra fina resultat. Nu vill den danska supertalangen Nicolaj Möller Madsen köra i GT4 Scandinavia till 2022.


Nicolaj som bland annat kört i Tyska ADAC GT4 serien under 2021, letar nu en PRO-plats i det växande startfältet i GT4 hemma i Skandinavien.


Vi har ett stort intresse för klassen till 2022, men då framför allt från Norge och Sverige. Det är jättekul att vi nu också har intresse från Danmark så vi verkligen blir ännu mer ett skandinaviskt mästerskap. Säger promotorn Robert Björkman.Våra partners

© GT4 Scandinavia 2021
En website av Bloms IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram