Ny Toyota Supra GT4 finns tingad för säsongen 2022

2022-01-03
Robert Björkman

Under 2021 segrade Toyota Gazoo Sverige i PRO/AM-mästerskapet i GT4 Scandinavia. Detta med en Toyota Supra GT4 i händerna på förarna Hans Holmlund och Emil Skärås, tillsammans med stöd från Brovallen Design och Toyota Gazoo Europe. Nu meddelar teamet att det finns ytterligare en Toyota Supra tingad för årets mästerskap.

Är man intresserad kan man få stöd med drift av bilen under året och även hjälp att sätta ihop ett paket för att kunna delta i GT4 Scandinavia. Toyota Supran är utvecklad av Gazoo Europe som har lång erfarenhet och gediget kunnande med flera vinster i Le Mans 24Hpå sitt CV.

Vill man ha bilen så får man dock vara snabb då den är tingad till första februari sedan går den unika möjligheten till någon annan. GT4-bilar har generellt ett väldigt bra andrahandsvärde då man kan tävla med den i hela världen under samma reglemente.

Kontakta Hans Holmlund hans@holmlundsbil.com för mer information kring denna möjlighet!


Våra partners

© GT4 Scandinavia 2021
En website av Bloms IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram