Då STCC har tvingats till stora förändringar i deras upplägg för säsongen har det även blivit konsekvenser för GT4 Scandinavia.

Först har främst så har det dock tillkommit ett officiellt test den 21:e April på Mantorp Park. Det är Pirelli som arrangerar detta test och det är till för alla nya och gamla ekipage i serien. Där kommer det finnas möjlighet att köra med nya däcket för året och så klart full service kring däcken.

Vår fjärde deltävling ihop med STCC på Anderstorp flyttas en vecka senare till den 10-11:e September.

Detta innebär att vi nu inte har någon helg som krockar med vare sig Porsche eller STCC, där vi inte kör tillsammans. Alltså kan teamen som kör två olika serier få ner sina kostnader, vilket alltid är positivt.

Anmälan till GT4 Scandinavia 2022 kommer strax att öppna. Det sista datumet för anmälan blir den 23:e April.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *