Lights 2 Flag klar för en ny säsong i GT4 Scandinavia!

Christian Hobohm och Matteo ”Babalus” Santoponte fortsätter i GT4 Scandinavia 2022. Tillsammans med Ricky Rasenius team Lights 2 Flag fortsätter därmed satsningen från föregående år. Teamet fortsätter även med sin Porsche 718 Cayman GT4 MR.

Under 2021 visade paret att det fanns speed men lyckades tyvärr inte ta någon framskjuten placering. Framför allt under finalen på Mantorp Park förra året visade Matteo under växlande väderförhållande att han kan vara med allra högst upp i fältet.

Hobohm visar återigen att ålder bara är en siffra och att man aldrig blir för gammal för att leva sin dröm! Vi får se om han visar redan på premiären av GT4 Scandinavia, på Anderstorp den 13-14 maj, att gammal är äldst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *