ALFAB satsar på guld!

Erik Behrens och Daniel Roos var ytterst nära att vinna hela GT4 Scandinavia 2021. Stolpe ut under finalen gjorde att guldet blev en silvermedalj. I år satsar teamet åter på GT4 Scandinavia.

Teamets McLaren 570S GT4 har gjorts redo hos deras partner Levin Racing inför säsongen och den publikkära duon Erik Behrens och Daniel Roos kör för guld i mästerskapets Pro/Am kategori.

– Det var så nära förra året att ta hem hela mästerskapet igen. Vi har lärt oss från det och kommer göra allt för att vinna. Vi anser att upplevelsen med blandningen av häftiga sportbilar, duktiga förare och den sköna atmosfären gör GT4 Scandinavia till Sveriges bästa serie, säger Erik Behrens.

ALFAB är ett bra team och med support från McLaren blir vi svårslagna, fortsätter en taggad Erik Behrens.

Både Erik och Daniel började säsongen med att köra en mycket lyckad tävling i Dubai 24h´s.

Daniel som var en av de absolut snabbaste i Dubai i sin klass, och slog även de i den snabbare klassen på fingrarna, kommer också laddad till säsongen.

– Våra kollegor känner till att ALFAB alltid finns med och kämpar i toppen. Jag ser verkligen fram emot säsongen och att fightas med de andra Pro-förarna igen. Jag känner mig om möjligt snabbare än någonsin, säger Daniel med ett leende.

Daniel som under förra säsongen kunde göra smått omänskliga insatser som till exempel i Skellefteå förra året med både pole-position i kvalet och snabbaste varv i första racet. Få förare i Sverige är så snabba över ett varv som Daniel Roos och den 13–14 maj på Anderstorp Scandinavian Raceway får vi se om de lyckas göra tre lila sektorer på sitt kvalvarv och ta ytterligare en pole-position med ALFABs McLaren GT4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *