Bard och Skoog siktar på ny AM/AM-titel

GT4 Scandinavia-mästarna i AM/AM-klassen 2021 siktar nu på ny titel 2022. Duon fortsätter i Gelleråsen racingteam med teamchefen Elias Tropé. Det som dock är nytt är att de ska köra nya Porsche Cayman GT4RS.

Samarbetet mellan Gelleråsen racing team och Porsche Sverige gör det möjligt att köra nya GT4RS modellen som är ytterligare en utveckling av Porsche Cayman gjord för bana. Dock så arbetar de under tidspress då bilen förväntas anlända i slutet av april och första tävlingen är redan i mitten av maj.

– Det är tight om tid att både få ordning på bilen och få bort ratt-rost. Patrik har kört en del utomlands så jag hoppas vi kommer vara konkurrenskraftiga i bilen redan första tävlingen, säger Gustav Bard.

Efter att ha dominerat stora delar av AM/AM-klassen 2021 blir duon en självklar titel-kandidat även i år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *