Under säsongen 2022 kan deltagarna och gästerna hos GT4 Scandinavia få njuta av varmt, gott och uppiggande kaffe av högsta kvalitet. Coffee Pro, ett rikstäckande företag som sedan 23 år tillbaka utvecklat kaffesystem anpassade för att klara alla behov och situationer inom professionell kaffeservering.

Bönorna kommer från ingen mindre än Arvid Nordqvist , ett svenskt familjeföretag som levererat kvalitetskaffe i snart 140 år. Företaget har starkt fokus på att förbättra villkoren för kaffeproducenterna samt att leverera hållbara produkter. Deras sortiment av ekologiskt[Ioch etiskt producerat kaffe är mycket uppskattat.

Coffee Pro kommer vara närvarande på GT4 Scandinavias event under säsongen med full barista-service.

­– Vi kommer ha med personal, våra bästa maskiner och högsta kvalitet på bönor till tävlingarna. Riktigt gott kaffe utlovas, säger Kenny Leksäther, försäljningschef på Coffee Pro Sverige AB och Kaffefabriken AB.

– Vi utökar nu ytterligare vårt nätverk av partners kring serien och vi är så glada över att få in ett kvalitetsföretag som Coffee Pro. Vi har tillsammans en ambition att växa under kommande år vilket gör detta samarbete klockrent. GT4 Scandinavia andas kvalitet, exklusiva varumärken och produkter och nu kan vi njuta av en god espresso strax innan tävlingen börjar. Jag är helt övertygad om att detta kommer förbättra upplevelsen och flärden kring svensk elitracing, säger Robert Björkman, VD på GT4 Scandinavia.

Första tillfället du kan njuta av en färsk barista-serverad cappuccino blir på Anderstorp den 13-14 maj. 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *