Calle Ward och Håkan Ricknäs klara för GT4 Scandinavia

RMS, som teamet heter, står redo inför säsongen 2022. Under säsongen 2021 bytte teamet från Porsche till Mercedes och teamet fortsätter med samma Mercedes AMG GT4 även under 2022.

Det blir också samma föraruppsättning som under 2021. Calle Ward vars kanske främsta framgång förra året var pole position i Anderstorp, växte under säsongen och gjorde riktigt stabila styrningar. Han kommer definitivt bli ett hot i AM/AM klassen.

2021 blev det en vinst redan första racet för året på Drivecenter Arena i Skellefteå. 2022 inleds på Anderstorp där Calle Ward uppenbarligen trivs, kanske får vi se ytterligare en vinst där. Håkan som också gjorde många bra insatser under förra året lovar att det kommer bli en kamp om AM/AM titeln.

Startfältet för året börjar ta form! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *