Walde och Bouveng lovar att det ska gå fort på Anderstorp!
 
BMW M-bilar racing ställer upp med Joakim Walde och Victor Bouveng i PRO/AM klassen på Anderstorp. Självklart är det en BMW M4 GT4 som är det utvalda vapnet.
 
BMW´n har också fått en liten justering i BOP (Balance of Performance) till i år som kan göra att duon blir starkare. Victor Bouveng som har en gedigen bakgrund med kartingmästerskap, Formel Renault, Scirocco Cup och klassegrar på Nürburgring bakom sig. Han känner sig taggad och redo för att utmana de två favoriterna Alfab McLaren och Supran i Toyota Gazoo Racing Sweden.
 
Vi siktar såklart på att slå alla de andra, även fast vi vet att de är tufft. Vi kommer likt förra säsongen in till Anderstorp utan att ha testat något men de funkade ju bra i Skellefteå förra året. Får vi till bilen så tror jag absolut vi kan slåss om de främsta placeringarna! Vi är taggade till 1000, säger Victor.
 
Joakim Walde hade ett gäng härliga fighter och omkörningar på Anderstorp 2021 och utgör AM delen i duon.
M-Bilar racing driver bilen och på Anderstorp redan nu till helgen så får vi se om BMW´n kan vara med allra längst fram i startfältet.
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *