Anton Marklund har fullt upp med att förbereda inför helgens raceevent på Drivecenter Arena. I detta jobb ingår att ringa upp olika team och fråga om bland annat boxar. När han ringde Eken Motorsport blev samtalet dock lite annorlunda. Ante Lindberg sa att de hade en ledig plats i en av bilarna och frågade om Anton var intresserad.

– Jag kunde inte säga nej. Att få tävla på hemmaplan, där jag visserligen kört Legends och ledarbil, men inte i den hastigheten man kommer upp i med en GT4-bil, säger Anton.

Anton är främst känd för publiken inom Rallycross och leder just nu RallyX-EM. Han har även gjort en del race i Porsche Carrera Cup genom åren. Men det är första gången han tävlar i en klass som har förarbyte.

– Det ska bli en rolig grej att prova på. Man har inte bara en teamkompis utan även en bilkompis. Jag ser fram emot skön stämning och rolig racing i helgen, säger Anton Marklund glatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *