Toyota Gazoo Racing Sweden växlar upp till två bilar!

En stor satsning av Toyota Gazoo Racing Sweden och Brovallen Design kan äntligen presenteras. Nu blir det två bilar under teamets paraply med en ny GR Toyota Supra GT4 och med två nya förare.

En av förarna kommer från andra sidan jordklotet, nämligen Nya Zeeland. Blott 19-åriga Harry McDonald från Christchurch. Han har kört BMW Race Drivers series på Nya Zeeland och vann serien i år. Nu är det dags att börja tävla internationellt för den unge ”Kiwin” och han kliver rakt in i hetluften i GT4 Scandinavia på Spa-Francorchamps i Belgien sista veckan i juli.

Den andra föraren är ingen mindre än Tommy Gråberg. Han har tävlat en internationellt och körde bland annat Dubai 24h i vintras. Han är också känd för sitt deltagande i Time Attack med sin Dodge Viper.

Med två nya förare i serien, ny bil, och med förra årets mästarpar i Hasse Holmlund och Emil Skärås under teamchefen Tobias Johansson ska det bli oerhört spännande vad det innebär för de tre resterande tävlingarna i serien GT4 Scandinavia.

Härnäst för Harry, Tommy och Tobias blir ett besök i Cologne för att hämta upp bilen och komma väl förbereda inför Spa-tävlingen.  

 han 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *