Sundahl till Spa-Francorchamps!

Det är många team som satsar lite extra inför tävlingen på Spa-Francorchamps i GT4 Scandinavia. Eken Motorsport är inte annorlunda och på typiskt hockey-manér kastar handskarna och draftar in fyrfaldiga Carrera Cup-mästaren Lukas Sundahl.

Han kommer dela bil, Mercedes AMG GT4, med norrmannen Marius Solli Poulsen i PRO/AM klassen. Lukas leder just nu Porsche Carrera Cup och kommer vara en väldigt intressant förare att följa under veckan i Belgien. Lukas kör i vanliga fall sin Porsche GT3 Cup 992 för Micke Kågered Motorsport.

Eken Motorsport kommer vara på plats med en stark uppställning och i den andra bilen finner vi AM/AM-ledarna i GT4 Scandinavia Fredrik Danner och Per Andersson.

Redan tisdagen den 26:e juli rullar testerna igång på den klassiska F1-banan. Ryktet säger att det kan bli nytt deltagarrekord…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *