Nu ska det avgöras!

23-24 September avgörs GT4 Scandinavia 2022 på Gelleråsen Arena. 

I Pro/Am leder Alfab McLaren, Daniel Roos och Erik Behrens #88 på 161 poäng. Före Toyota Gazoo Racing med Emil Skärås och Hans Holmlund #29 på 134 poäng. På tredje plats hittar vi Victor Bouveng och Joakim Walde, BMW M-bilar Group racing #98 på 128 poäng. Med 27 poäng mellan de två första och maximalt 50 poäng att köra om så lever mästerskapet men det ser bra ut för McLaren-gänget att titeln i GT4 Scandinavia. Kampen om andra plats mellan Toyota och BMW är desto mindre med bara 6 poängs skillnad. 

I Am/Am leder Eken Motorsports Mercedes AMG #8 med Fredrik Danner och Per Andersson på 134 poäng. Före förra årets vinnare Gustav Bard och Patrik Skoog i Glleråsen Racing teams Porsche #78 på 120 poäng. 14 poäng skiljer alltså ettan och tvåan i mästerskapet inför den avgörande tävlingen på Gelleråsen. På tredje plats hittar vi #21 RMS Mercedes, med Håkan Ricknäs och Calle Ward på 118 poäng. 


* Artikeln är uppdaterad 

   

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *