Preliminär kalender 2023

GT4 Scandinavia publicerar nu sin preliminära kalender 2023

Arbetet med nästa år går framåt och vi kan nu presentera en första preliminär kalender.

Spa-Francorchamps återvänder vi till tillsammans med GT4 Europe som supportklass till Crowdstrike 24h. Med över 73 000 åskådare 2022 och en helt fantastisk tävling på en Formel-1 bana av högsta klass blir det en av absoluta höjdpunkterna 2023.

Kanske den stora chock-nyheten för 2023 är att vi kommer göra ytterligare ett besök hos GT4 Europe fast denna gång i södra Frankrike på en av världens absolut finaste racingbanor. Circuit Paul Richard i början av juni blir ett fanatiskt tillskott till mästerskapet. 

Den tredje nyheten är att vi kommer besöka Norges bästa racingbana Rudskogen som tillsammans med Anderstorp och Mantorp Park utgör vår Skandinaviska del av mästerskapet. 

Vi väntar fortfarande på en del detaljer från arrangörer och banor för att släppa den kompletta och fastställda kalender men inriktningen är klar GT4 Scandinavia siktar högt inte bara i Skandinavien utan som en del i Europeisk GT-racing. 

Anmälan till 2023 öppnar redan den 15 oktober med ett ”Early bird” erbjudande. Fler nyheter om mästerskapet kommer inom kort. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *