Nya zeeländaren klar för 2023!

Harry McDonald från Nya Zeeland är klar för 2023 i Toyota Gazoo Racing Swedens ena Toyota Supra GT4. Harry som direkt gjorde sig känd i sin först deltävling 2022 på Spa-Francorchamps med en pallplats fortsatte året ut med fina placeringar.
Nu är siktet inställt på en hel säsong och fler pallplatser. GT4 är en perfekt språngbräda och karriärsteg för unga förare som vill få chansen att köra i de stora GT tävlingarna. Extra kul att såklart att Harry ansluter till GT4 Scandinavia och gör mästerskapet mer internationellt.

GT4 Scandinavia spänner bågen inför 2023 med flera nyheter som kommer inom kort, vilket gör vår serie ännu mer intressant. Coola bilar, möjligheten att köra tävlingar utomlands, hög klass på förare och team i GT4 klassen. Framför allt tävlingskonceptet med bl.a. 2 förare med obligatoriskt förarbyte, ligger helt i vår linje att utvecklas som team inom racing. – Säger en stolt Hans Holmlund, teamägare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *