GT4 Scandinavia har nu fått bekräftat datum för Rudskogen i augusti

 
Banan, som ligger i Rakkestads kommun i Norge, ägs av bland annat Michael Schumacher och designades av Hermann Tilke. Tävlingen blir nu av den 4-6:e augusti och arrangeras av NBF. Det är en av de större racing-eventen i Norge och GT4 Scandinavia ser fram emot att gästa denna utmanande och fina anläggning i början på augusti.

Marc Gené, Thierry Boutsen och Sebastian Buemi med Red Bulls F1-team har alla varit där. Nu är det dags för GT4 Scandinavia som kommer bjuda på show med sina 60-minutersrace med depåstopp.

”Vi ser fram emot att arbeta med NBF och Rudskogen i sommar. Vi har haft en önskan länge att åka på den här fina anläggningen så det känns underbart att vi fått till det och vi hoppas såklart att vi ser norska förare i serien 2023. Marius Solli Poulsen och Magnus Gustavsen är två väldigt talangfulla förare som lyckats bra i serien tidigare år”, säger Robert Björkman, promotor GT4 Scandinavia.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *