Idag drar Dubai 24-timmars igång 12:00 svensk tid.

 
Vi har ett par svenskar på plats, men framförallt följer vi lite extra Daniel Roos i bil 930 QMMF by HRT Suhail Qatar. Daniel som är regerande Pro/Am mästare i GT4 Scandinavia. En av teamkamraterna hade tyvärr en incident på träningen som gjorde att bilen inte kunde reperaras i tid tills dagens race. Som ut var så hade teamet en extra bil med sig. Dock innebär det att bilen startar sist. Daniel kör första stinten och ni kan följa honom via sändningen på Youtube.
 
När vi frågar Daniel om vad som kommer bli svårast under racet svarar han. – Som alltid i Dubai är det all trafik. När det är sådan blandning mellan AM förare och fabriksförare så är alltid den största uppgiften att hålla bilen rullandes och få den i mål.
 
Daniel kör första stinten och sedan är strategin att han ska köra mycket på natten. Bra stabila varvtider på 2.04 är målet.
 
I racet kommer vi även se Calle Bergman i bil 121 för Wolf-Power racing i TCR klassen och Kjelle Lejonkrans i bil 988 ALM Motorsport bt MRS GT-Racing. I supportklassen Formula Regional Middle East Championship har vi också Dino Beganovic.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *