GT4 Scandinavia välkomnar Börje Blomén som Race Director!

GT4 Scandinavia välkomnar Börje Blomén som Race Director!

Börje Blomén är för många ett känt namn och ansikte i racingvärlden. Han har 35 års erfarenhet på mästerskapsnivå inom motorsporten. Han har axlat roller som tävlingsledare, domare, Race Director och är även Race Koordinator för Legends Racing Sweden.

Börjes hemmaklubb är Karlskoga MF där han är tävlingsledare på Velodromloppet och Kanonloppet.

”Som Race Director för GT4 Scandinavia ser jag med spänning fram emot 2023. Att få vara en del av den proffsiga organisationen som driver serien och se till att den sportsliga delen efterlevs och vi får en kontinuitet i bedömningarna under säsongen.

Jag ser en stor utvecklingspotential i klassen med dom proffsiga teamen och förarna.”

”När det inte är ”racinghelg” tar jag gärna husbilen och min hund och kör upp till Göteborgs skärgård till goa vänner där jag kan ”ladda mina batterier” och njuta av havets läckerheter på tallriken.”

”Nu ser jag med spänning och stor ödmjukhet fram emot säsongen 2023 där vi tillsammans kan bjuda sponsorer, publik och media på härlig racing.”
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *