Vilken böna!

Under 2022 i GT4 Scandinavias lounge kunde man få smaka på gott kaffe i olika former. Nu har Coffee Pro rostat på nytt och under 2023 fortsätter det framgångsrika och populära samarbetet mellan Coffee Pro och GT4 Scandinavia.

”I fjol gjorde vi vår premiär med GT4. Säsongen blev helt fantastisk och överträffade alla våra förväntningar. Därför var det en självklarhet för oss att fortsätta samarbetet under 2023. Vi ser fram emot att bjuda på nyheter tillsammans med gamla godingar i tältet. Det blir både kaffe, choklad och chai i alla dess former. Tillsammans med Arvid Nordquist kommer vi att erbjuda kaffelösningar i världsklass”, säger Kenny Leksäther, Sales Director på Coffee Pro.

En av många fördelar med att ha ett samarbete inom racing är att man inte behöver oroa sig för att få folk till sin monter. En racerbil på en mässa kommer att dra många blivande kunder och är ett naturligt sätt att komma i kontakt med dem. Exakt ett sådant upplägg inleder samarbetet 2023.

”Det första vi har att se fram emot är vår medverkan på Fastfood och Cafe-mässan på Kistamässan 8-9 mars där vi tillsammans med GT4 och Toyota kommer att visa upp en Toyota Supra GT4-bil i entréhallen till mässan.”

Om Coffee Pro:
Sedan 23 år tillbaka har vi på Coffee Pro levererat en trygg, driftsäker och genomtänkt kaffelösning till bland annat hotell, konferensanläggningar, restauranger och arbetsplatser i hela Sverige. För att alltid möjliggöra en god kopp kaffe.
2022 lanserades vårt egna chokladkoncept, Chocolate Pro. För att det inte ska finnas något kompromissande när det gäller en god kopp varm choklad. Därför kan vi erbjuda våra kunder marknadens mest flexibla chokladutbud.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *