GT4 Scandinavia växer

Med ett par veckor kvar innan anmälningstiden till säsongen går ut så är det redan klart att serien växer. Med 10 anmälda bilar och 3-4 bilar som aviserat att de kommer köra en eller flera tävlingar, samt ett antal som fortfarande arbetar på budgetar så ser det väldigt positivt ut. I höstas var det åtta bilar som direkt hoppade på early bird-erbjudandet.

Det är också klart att de som deltar i serien fortsatt satsar stenhårt. Till 2023 kommer vi se minst fyra nya bilar. Annars har det varit just bilar som har varit svårt att få tag i, många har fortsatta problem med komponent-brister i tillverkningen.

De två tävlingarna ihop med GT4 Europe kommer återigen att bli kring GT4-rekordet från Spa-Francorchamps förra året. GT4 globalt fortsätter att växa och nästan alla stora serier kommer ha fler än 35 startande.

GT4 Scandinavia kommer livesändas hela året utan betalväggar plus en hel drös med andra förbättringar.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *