Stora möjligheter att köra GT4 Scandinavia med Audi!


Går du i tankar om att börja köra racerbil i en av Skandinaviens bästa serier? Nu finns möjligheten att förvärva eller köpa en styrning i Autolounge Audi LMS GT4 EVO. Det finns just nu två bilar i Kungsbacka som är till salu. Det finns också möjligheter (för svenska företag) att ta över en fördelaktig leasinglösning om så önskas.

Autolounge kan också driva bilarna för de som är intresserade av att bara komma med hjälmen och köra. GT4 växer så det knakar ute i Europa och till exempel GT4 Scandinavia Powered By Pirellis nästa tävling är på Paul Ricard i Frankrike där minst 58 bilar kommer medverka.

Audi-bilarna är med allra längst fram i Europeiska GT4-serien och är med rätt förare en vinnar-bil även i Skandinavien.
Låter det intressant kontakta Kevin Engman eller Christian Skaar på Autolounge Racing


https://www.racecarsdirect.com/Advert/Details/134841/2-audi-r8-lms-gt4-evo–2018

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *