GT4 Scandinavia Powered by Pirelli får ny samarbetspartner med onGRID

”Vi på GT4 Scandinavia blickar alltid framåt och vill vara med och modernisera motorsporten. I och med detta inleder vi nu ett samarbete med onGRID som erbjuder en smidig och digital plattform för alla dokument som krävs för att köra en deltävling. Där kan man även digitalt signera dokumenten vilket är något som vi tror underlättar för alla”, säger Robert Björkman vd GT4 Scandinavia.

I onGRID-systemet hanteras hela processen från anmälan inför säsongen till kommunikation mellan mästerskapet och team under tävlingshelger papperslöst med ett par enkla klick via ett säkert digitalt signatursystem (QES) med tvåfaktorsautentisering.

 ”Vi på onGRID är mycket glada över att samarbeta med GT4 Scandinavia. Vi är stolta över att bli en del av mästerskapet som moderniseras genom digitaliseringen av administrationen. Vi ser fram emot utvecklingen”, säger Norman Simon, vd och grundare av onGRID.

En enklare start-up fas inleds redan till Rudskogen den 4-6 Augusti där nästa deltävling av GT4 Scandinavia går av stapeln.

 www.myongrid.com

https://www.instagram.com/ongrid_official/

https://twitter.com/ongrid_official

https://www.facebook.com/ongridofficial

https://www.linkedin.com/company/myongrid

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *