Toyota Gazoo Racing Sweden klara för 2024

Det har inte gått många veckor sedan säsongsavslutningen på Anderstorp korade årets mästare i Pro/Am och Am/Am klassen. Där Hans Holmlund och Emil Skärås från Toyota Gazoo Racing Sweden blev en av årets mästare.

Redan nu så deklarerar de att det blir en fortsättning i GT4 Scandinavia även 2024. Klassen och mästerskapet är helt rätt för oss och vi ser fortsatt en bra utveckling och lovande intresse för nästa år bland förare och partners säger Hans Holmlund.

Mästerskapet väntar nu på att få de sista klartecken från banorna för nästa år för att kunna presentera kalendern för 2024. Uppplägget kommer bli liknande som 2023 där mästerskapet tävlade på de bästa banorna i Skandinavien tillsammans med ett eller två utomlands-äventyr. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *