GT4 Scandinavia Powered by Pirelli tar paus

GT4 Scandinavia Powered by Pirelli tar paus

Tyvärr så måste vi meddela att det inte finns tillräckligt med anmälda bilar till årets serie för att genomföra den på ett bra sätt. Vi har haft ett bra intresse från olika team att köra i serien men då det inte finns möjlighet att få ihop en kalender som passar både de skandinaviska och internationella teamen,  så finns inte de ekonomiska förutsättningarna att driva serien detta år.

Vi vill tacka er som stöttat oss under hösten och vi har verkligen försökt vända på alla stenar för att få ihop en serie men just nu är det inte möjligt.

GT4 Scandinavia Powered by Pirelli tar där med paus och kommer under året utvärdera vilka möjligheter som finns i framtiden. GT4 är trots allt en klass för framtiden och det som den erbjuder kommer bara att bli starkare och starkare.

 

Vi önskar partners, förare, team och supporters lycka till med 2024!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *