KALENDER

Mässa

Elmia Bilsport Performance & Custom Motor Show

Nedräkningen har påbörjats till påskens stora motorhändelse. Detta är en mässa för hela familjen där det inte bara visas bilar och motorcyklar utan också bjuder på underhållning, tävlingar och spektakulära utomhusshower. I de fyra hallarna finns 300 olika företag och klubbar samt ett stort antal intressanta utställningsfordon att se. GT4 Scandinavia delar monter med vår partner Pirelli Sverige. Vi kommer att ha ett antal GT4-bilar utställda. Varmt välkomna att besöka oss under påskhelgen.

15-18 April

Mantorp park pic

Event

Pirelli officiell testdag Mantorp Park

Öppen testdag för alla GT4-bilar. Dagen kommer vara indelad i 60-minuters pass med open pitlane. Pirelli finns självklart på plats för att serva alla med däck och möjligheten att testa det nya däcket för året. Banan är Mantorp Park utanför Linköping.

21:e April

Anderstorp

Race

Race 1 Scandinavian Raceway Anderstorp

Premiärracet för året går på den berömda mossen i Anderstorp. Vi kör vårt första race ihop med Porsche Carrera Cup samt andra supportklasser. Den klassiska Formel 1-banan är perfekt anpassad för GT-racing och bjöd på många intressanta dueller förra säsongen.  

13-14:e Maj

Arena Fällfors park

Race

Race 2 Drivecenter Arena Skellefteå

Det andra racet för året tar oss långt norrut, nämligen till Skellefteå. En av de längsta banorna i Skandinavien bjuder på härlig atmosfär och ytterligare en bana som låter våra bilar sträcka ut sig ordentligt.    

17-18:e Juni

Race

Race 3 TotalEnergies 24h Spa Belgien

SRO Motorsport Group som arrangerar GT-racing globalt fyller i år 30 år. Detta kommer firas kungligt i den stora tävlingen TotalEnergies 24h. Vi är en av supportklasserna ihop med GT4-Europe till den stora 24-timmarstävlingen.

26-30:e Juli

Anderstorp

Race

Race 4 Scandinavian Raceway Anderstorp

Vi återvänder till Anderstorp för årets fjärde race. Den här gången ihop med STCC. Vi får med andra ord två helger på en av de bästa banorna i Skandinavien den här säsongen.

10-11:e september

Race

Race 5 Gelleråsen Arena

Finalen går i år på Gelleråsen Arena. Klassisk mark för Svensk motorsport.  

23-24:e September